Nissan Electric Club opgericht

Nissan Electric Club opgericht

Goed nieuws voor ons Leafrijders. Er is een vereniging opgericht. Ik weet nog niet of het mij lukt de 22e (mijn vrouw heeft avonddienst) maar het lijkt me wel leuk. Mocht ik niet kunnen, wil  iemand van jullie een verslagje en wat foto’s maken?

Hans Noordsij

Beste EV-rijder,

Op dinsdagmiddag 22 maart vieren we de start van de Nissan Electric Club bij Nissan-dealer VKV in Amsterdam. En jij bent van harte uitgenodigd!

We vieren dan ook de 5e verjaardag van de Nissan LEAF in Nederland en de komst van de LEAF 30 kWh. Maarten Steinbuch, dé Nederlandse EV-professor, zal ons die middag bijpraten over de toekomst van elektrisch rijden. Hoe ziet de wereld van elektrisch rijden eruit als de Nissan LEAF zijn 10e verjaardag viert? Héél elektrisch natuurlijk!

Wil je erbij zijn? Meld je aan op http://bit.ly/NissanEVent20160322

Nissan Electric Club
Waarom een Nissan Electric Club? Heel simpel: zo willen we rijders van elektrische Nissans samenbrengen om informatie, tips en ervaringen uit te wisselen. En om een helder licht te laten schijnen over alles wat er over elektrische auto’s wordt gezegd en geschreven, om kopers te adviseren en om te praten met beheerders van (snel)laadpalen. Kortom, we willen de Nissan EV-rijders een stem geven.

Gratis  
Meer informatie vind je op www.nissanelectricclub.nl. Hier kun je je ook aanmelden als lid, het is gratis.
Zowel rijders van een elektrische Nissan als supporters van elektrisch rijden zijn welkom.

Met vriendelijke groet,

Edwin Glaser
Voorzitter Nissan Electric Club
info@nissanelectricclub.nl
@NissanElectricC

 

 

Eén reactie op “ “Nissan Electric Club opgericht”

  1. Hallo Hans,
    namens de Nissan Electric Club willen we je uitnodigen voor de 1e Electric BBQ op 24/9. Interesse om erbij te zijn? Voor meer info & aanmelden: http://nissanelectricclub.nl/2016/08/22/uitnodiging-electric-bbq-lekkere-vakantieverhalen/

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>